MiG Tautra

Aktiviteter

MiG Tautra er en familiefestival, og vi ønsker derfor å gi ulike tilbud for alle aldersgrupper. I tillegg til seminarer tilbyr vi også aktiviteter for den som ikke er like glad i å sitte i ro på formiddagen for å høre på et seminar. Blant aktivitetene er det mye for de yngre, men også mange muligheter for de godt voksne.

Lekepark: 

I år som tidligere år har vi et avgrenset område av gressletta med leker og aktiviteter tilgjengelig for de aller minste. Her har vi hoppeslott, tegnesaker og leker barna kan holde på med. Barna oppholder seg i lekeområdet under foreldre / foresattes ansvar da det ikke er et bemannet område under festivalen.

Ansiktsmaling: 

Åpen for alle barn (og voksne?) som ønsker å male seg og skape litt liv på festivalområdet. Møt opp i teltet og kom ut som en sommerfugl, Spiderman eller kanskje Minni Mus?

Skattejakt:

Det ryktes at det kommer sjørøvere på Tautra, både fredag og lørdag! Kanskje tar de en sang for oss før de deler ut skattekart og sender alle barna ut på jakt etter skjulte skatter rundt om på hele festivalområdet. Det vil ligge flere ulike skattekart tilgjengelig, så her er det bare å finne en skatt før man begir seg ut på den neste! Husk å ta bare en ting der du finner skatten. Det kommer mange barn etter deg som gjerne også vil finne noe.

Disneyfilm «Se Opp»

Animasjonsfilmen «Se Opp» handler om den 78 år gamle selgeren Carl Fredricksen som endelig virkeliggjør sin livslange drøm når han fester tusenvis av ballonger til huset sitt og flyr inn i Sør-Amerikas villmark.

Alt for sent oppdager han blindpassasjeren han har fått med seg, den overoptimistiske 8-åringen Russell. Fra den Oscarnominerte regissøren Pete Docter (Monsterbedriften.), inviterer Disney/Pixar’s “Se Opp” deg med på en hysterisk reise inn i en tapt verden med den mest usannsynlige duoen i verden.

Vi viser på storskjerm i teltet for alle som ønsker en skikkelig kinoopplevelse på Tautra. Aldersgrense på filmen er 7 år, men er fin både for de noe mindre og også for de helt største voksne.

Paintball: 

Vi busser påmeldte til Valberg og kjører på med Paintball under årets MiG. Påmelding skjer på tlf: 994 50 023 til Trygve Skogly. En runde paintball (300 skudd pr. pers) når til omtrent 2x 20 minutter runder med spill. Be med en kamerat eller kanskje kona på en utfordring om heder og ære – og noen blåmerker.

Påmeldingsfrist er følgende:

09:00 fredag for runde som går fra festivalområdet kl. 11:00 samme dag

10:00 lørdag for runde som går fra festivalområdet kl. 12:00 samme dag

Pris pr. pers: 280,-

Aldersgrense: 12 år

Det må være minimum 6 personer som meldes på for at det skal arrangeres for hver dag.

Vannsportaktiviteter: 

Martin Løvrød stiller med båt og vannsportaktiviteter under årets festival. Her kan man både prøve seg på vannski, tube og en «sofa» som rommer omtrent tre personer pr. tur. Sola er bestilt til helga, så hiv deg ut i vannet og bli med! Møt opp ved kaia (ved fotballbanen før du kommer til selve klosterruinene).

MOT-aktiviteter:

I år bistår MOT-ungdommen med aktiviteter under festivalen. Her vil det være aktiviteter rundt standen med fotballmål, utfordringsløype, andre aktiviteter og volleyballturnering.

Volleyballturnering fredag klokken 15.00: 

I år arrangerer vi volleyball turnering! Ta med deg en gjeng og meld på laget ditt i infobua.

MIG_tor_Marie228