MiG Tautra

MiGkonf

MiGkonf

Lyst å tilby konfirmantene dine en leiropplevelse de sent vil glemme? Der du som konfirmantleder kan senke skuldrene med tanke på organisering og undervisning? Der du sammen med konfirmantene kan oppleve morsomme aktiviteter, spennende undervisning og modig forkynnelse i et yrende rusfritt festivalliv?

MiG Tautra vil i samarbeid med Frosta menighet invitere menigheter til å ta med seg konfirmantene sine til MiG Tautra 18.juli til 21.juli 2019. Dette kan være som start eller avslutning på konfirmasjonstiden. Under MiG Tautra arrangeres en egen konfirmantleir med aktiviteter, camping, badeliv, forkynnelse og undervisning. Konfirmantene vil også få tilgang til MiG Tautra sitt festivalprogram.

Velkommen til MiGkonf 2019!

Radiostyrte biler

Radiostyrte biler

Program kommer

Praktisk informasjon:

  • Leiren starter torsdag kl 16.00 og avsluttes søndag kl 12.00.
  • Leiren koster 1300kr per deltaker/leder. Dette inkluderer MiGkonf, festivalpass på MiG Tautra, campingavgift og alle måltider.
  • Menighetene kan melde på alle sine konfirmanter, eller en mindre gruppe. For hver 8.konfirmant må menigheten ha med en leder over 18år.
  • Undervisningen kan dekke opp til 24 timer av konfirmantplanen. Deltakerne sørger for egne telt. Vi kan ordne med egen overnatting ved spesielle behov.
  • Det er mulig å bestille mat ut ifra allergier som cøliaki og laktoseintoleranse. Vi har også handicap-toalett.

MiG Tautra er en rusfri familiefestival. Det overordnede målet for festivalen er å etablere en ny arena for barn, ungdom og voksne, hvor samvær mellom flere generasjoner står sentralt og hvor det er en atmosfære med høy toleranse for ulike uttrykksmåter. MiG Tautra har som målsetting å spre håp og glede, å styrke fellesskap på tvers av tilhørighet og ståsted, og å gi alle frimodighet til å tro seg elsket.

Festivalen har et motto: “uten dørstokk og med ubegrenset takhøyde”. Dette gjenspeiles tydelig i de fysiske rammene for festivalen, som arrangeres i friluft. Men mottoet viser i større grad til kjerneverdiene for festivalen. Visjonen for festivalen er at den skal bidra til å rive ned murer og bygge broer, både mellom enkeltmennesker og ulike grupperinger i samfunnet. MiG Tautra er frittstående og ikke tilknyttet noen ekstern organisasjon, og slik sett egnet til å ivareta en brobyggerrolle.

Kontaktinfo:

E-post: migkonf@mig.no

Sokneprest i Frosta, Kristin Mørreaunet Bentzen: 98245347

Funball er både artig og utfordrende

Funball er både artig og utfordrende