MiG Tautra

Nyheter

Sceneprogrammet er klart!

MiG Tautra 2015 nærmer seg med stormskritt og nå er sceneprogrammet helt klart. Her er det godbiter både for liten og stor! I tillegg er store deler av seminarprogrammet og aktivitetene også klare, men her kan det komme noen endringer og tillegg.

Torsdag 30.juli

MiG åpner med mange lokale innslag, men også med deltakelse fra noen utenfor Trøndelag. MiG Tautra 2015 åpner med en konsert kl.20.oo hvor koret bak hele festivalen, RejoiSing sammen med den allsidige sangerinnen Åse Rakel skal delta. I tillegg er vi glade for at søskenparet Amalie og Jakob Leirvik tar turen fra Trondheim. Frosta storband har imponert på MiG tidligere, og det tror vi de også vil gjøre i år. Til slutt får vi også høre de lokale damene i Frøken tostrøken. Torsdagskvelden avsluttes med latterkuler grunnet besøk fra Rogaland, Han innante kommer!

Fredag 31.juli

Fredag skal det skje litt av hvert fra scenen på MiG Tautra. Det starter kl.17.00 med MOT-konsert sammen med Gino & Roger. Deretter går Jonne & Dæm, som imponerte stort med sin konsert på MiG Tautra 2014, på scenen kl.19.oo. Onkel Tuka har en egen evne til å skape liv og glede fra scenen, og de går på scenen kl.20.00. Kvelden avsluttes med gospelkongen, som sang brudeparet i det svenske prinsebryllupet ut av kirken nylig, Samuel Ljungblahd som går på kl.22.00.

Lørdag 1.august

Lørdagens sceneprogram starter med å gi rom for hvermannsen, med åpen scene kl.14.00. Kl.15.00 blir det konsert med Onkel Tuka igjen, som denne gangen skal forsøke å imponere barna. I tillegg skal de sjarmerende tvillingene Marcus & Martinus gjøre sitt til at dette blir en flott konsert for den yngre garde. Kl.17.00 blir det fellesseminar fra scenen med Sunniva Gylver. Deretter er det duket for Norges kanskje aller beste live-band. Kl.19.00 går nemlig Vamp på, og vi tror dette fort kan bli en av festivalens og sommerens absolutte høydepunkt. Kvelden avsluttes med fantastiske Adam Douglas i samarbeid med gospelkoret Traces.

Søndag 2.august

Også i år avsluttes MiG Tautra med en flott gospelmesse kl.11.00 på søndagen, hvor flere av artistene vil delta. Traces og Adam Douglas skal gi sine bidrag, og i tillegg skal Sunniva Gylver bidra til å skape en flott gospelmesse og avslutning på MiG Tautra 2015.

Vil du lese mer om de ulike artistene/konsertene kan du se på vår program-side!

Vamp er klare for MiG Tautra 2015!

Vamp er klare for MiG Tautra 2015! Lørdag 1.august kl.19.oo kommer Vamp på scenen.

 

1 kommentar

  1. Brit Skogan - 22. juli 2015 20:52

    Hvor får jeg kjøpt billetter???

    Svar

Si din mening