MiG Tautra

Nyheter

Velkommen til MiG Tautra 2015!

Dagen er kommet og det er klart for å ønske velkommen til familiefestivalen MiG Tautra 2015 og 10-årsjubileum! Programmet er klart, scenen er pyntet, seminarprogrammet og aktivitetene er klare, og vi er klare for å ta imot dere!

Torsdag 30.juli

Torsdag 30.juli klokka 20.00 starter sceneprogrammet, og åpningskonserten består av mange ulike artister hvor de fleste har lokal tilhørighet. Åse-Rakel skal synge sammen med RejoiSing, Frosta Storband skal spille, de lokale damene i Frøken2strøken deltar og i tillegg kommer søskenparet Amalie og Jakob Leirvik. Åpningsdagen avsluttes med besøk fra Rogaland – Han innante kommer!

Torolf Nordbø/Han innante

Torolf Nordbø/Han innante

Fredag 31.juli

Fredag skal det skje litt av hvert fra scenen på MiG Tautra. På formiddagen blir det både mulighet for ulike aktiviteter, som barnehage, 63grader nord, kitekurs og bruskasseklatring. Det er også ulike seminarer, som sjonglering, yoga og ungdomsseminar. Klokka 16.00 blir det MOT-konsert med bindalingen Adrian Jørgensen og Kompaniet. Kl.17.00 blir det hiphop med Gino og Roger. Deretter går Jonne & Dæm, som imponerte stort med sin konsert på MiG Tautra 2014, på scenen kl.19.oo. Onkel Tuka har en egen evne til å skape liv og glede fra scenen, og de går på scenen kl.20.00. Kvelden avsluttes med gospelkongen, som sang brudeparet i det svenske prinsebryllupet ut av kirken nylig, Samuel Ljungblahd som går på kl.22.00.

Gospelkongen fra Sverige - Samuel Ljungblahd

Gospelkongen fra Sverige – Samuel Ljungblahd

Lørdag 1.august

Også lørdag kan du starte dagene med spennende aktiviteter på formiddagen; barnehage, kitekurs eller bruskasseklatring. Også lørdagens seminarprogram er mangfoldig, med muligheter for yoga, sjonglering, MOT-seminar eller seminarer med Sunniva Gylver. Lørdagens sceneprogram starter med å gi rom for hvermannsen, med åpen scene kl.14.00. Kl.15.00 blir det konsert med Onkel Tuka igjen, som denne gangen skal forsøke å imponere barna. I tillegg skal de sjarmerende tvillingene Marcus & Martinus gjøre sitt til at dette blir en flott konsert for den yngre garde. Kl.17.00 blir det fellesseminar fra scenen med Sunniva Gylver. Deretter er det duket for Norges kanskje aller beste live-band: Kl.19.00 går nemlig Vamp på, og vi tror dette fort kan bli en av festivalens og sommerens absolutte høydepunkt. Kvelden avsluttes med fantastiske Adam Douglas i samarbeid med gospelkoret Traces.

Sunniva Gylver

Fellesseminar med Sunniva Gylver kl.17.00

Søndag 2.august

Også i år avsluttes MiG Tautra med en flott gospelmesse kl.11.00 på søndagen, hvor flere av artistene vil delta. Traces og Adam Douglas skal gi sine bidrag, og i tillegg skal Sunniva Gylver bidra til å skape en flott gospelmesse og avslutning på MiG Tautra 2015.

Vil du lese mer om de ulike artistene/konsertene kan du se på vår program-side!

 

Si din mening